Rzeczpospolita Polska

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności – studia podyplomowe

  • AGRO-UNIA
    Kierownik – prof. dr hab. Aneta Wojdyło
    tel. 71 320 5214
    tel. kom. 607 850 922
    e-mail: ,

 

 

  • Żywienie człowieka w profilaktyce zdrowotnej – 3 semestry
    kierownik – dr hab. inż. Monika Bronkowska, prof. nadzw. UP
    tel. 71 320 1003
    e-mail:

    Nabór na XIII edycję studiów (2017/2018) zostanie otwarty 6 lipca 2017 r.

 

  • Technologia winiarstwa – 2 semestry
    kierownik – dr hab. inż. Aneta Wojdyło, prof.nadzw.
    tel. 503 94 38 99 – dr inż. Joanna Chmielewska
    e-mail:

    Więcej informacji na stronie: wnoz.up.wroc.pl/wnoz

 

  • Technologia piwowarstwa 2017/2018
    kierownik – dr hab. inż. Joanna Kawa-Rygielska, prof. nadzw.
    tel. 71 320 7728 – dr inż. Barbara Foszczyńska
    e-mail:

 

  • Zioła i nutraceutyki – ich znaczenie dla gospodarki i zdrowia
    kierownik – dr hab. inż. Anna Sokół-Łętowska
    tel. 71 320 7706, 71 320 7712 – dr hab inż. Agnieszka Nawirska-Olszańska
    e-mail:

    Trwa nabór na edycję 2017/2018.
    Więcej informacji na stronie: wnoz.up.wroc.pl/wnoz

 

  • Psychodietetyka – 2 semestry
    kierownik – dr hab. inż. Monika Bronkowska, prof. nadzw. UP
    tel. 71 320 1003 – dr inż. Marzena Styczyńska
    e-mail:

    Nabór na 3 edycję 2017/18 został zamknięty – brak wolnych miejsc
    Nabór na 4 edycję zostanie uruchomiony w styczniu 2018 roku