Rzeczpospolita Polska

Nowe technologie w produkcji roślinnej i zwierzęcej, w tym metody integrowane


 

Produkcja roślinna:

  • zboża: pszenica (ozima, jara), żyto, owies, jęczmień (ozimy, jary), pszenżyto
  • kukurydza
  • ziemniaki
  • buraki cukrowe
  • rzepak (ozimy, jary)
  • rośliny motylkowe-strączkowe na nasiona, inne z przeznaczeniem na pasze
  • trawy i pastwiska
  • ekologiczne metody produkcji warzyw gruntowych i zbóż
  • technologie produkcji warzyw w uprawie polowej

Produkcja zwierzęca:

  • bydło: mleczne i mięsne
  • trzoda chlewna
  • konie
  • drób: kury, kaczki, gęsi, indyki
  • strusie
  • ekologiczne metody w produkcji zwierzęcej

W szkoleniu e-learning przewiduje się uczestnictwo 165 osób.